Крађа у току сахране, два лица осумњичена

Украдена документа из три аутомобиле, који су били паркирани на паркингу испред гробља у Лапљем селу, данас, у току сахране, преноси РТВ КиМ. Једно возило је имало косовске таблице, једно београдске, а једно крушевачке, а из возила су украдена документа, новац и платне картице.

Зорица Филиповић, медицинска сестра из Преоца, чији је аутомобил обијен, била на гробљу, где је схрањиван отац једног њеног колеге, а када се вратила, затекла је сломљена стакла на аутомобилу, а ствари које су остале унутра, није било.

“Узели су ми банковне картице, супругова српска и косовска документа и све што је у торбици могло да буде. Ко се надао да ће на гробљу да разбију три аутомобила“, каже Зорица.

Заменик командира полицијске станице у Грчаници, Бобан Симоновић, каже да је полиција извршила увиђај и да трага за осумњиченим лицима.

„Полицијска станица у Грачаници је око 14 и 35 данас добила позив да је у дворишту цркве у Лапљем Селу дошло до крађе из три возила. Полицијске јединице су онда када им се пружила прилика, изашле на лице места, урадили увиђај и имамо два потенцијална осумњичена лица, а на основу исказа сведока. Радимо на прикупљању осталих информација и доказа“, каже Симоновић за РТВ КиМ.

А.Ћ.

 

Извор / РТВ КиМ