SKS podržava listu Aleksandra Vučića

Savez Kosovskih Srba podržava listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, objavljeno je na zvaničnom fejsbuk nalogu ove građanske inicijative.  SKS je večeras posle sastanka u Gračanici, objavila saopštenje koje je potpisao predsednik te inicijative Bojan Stojanivić u kome je javno pozvala svoje članove i simpatizere da podrže ovu listu. Saopštenenje prenosimo u integralnoj verziji.

 

Saopštenje za javnost

 

 

Povodom predstojećih izbora za Skupštinu Republike Srbije koji će biti održani 24. aprila, građanska inicijativa „Savez kosovskih Srba“ je na skupu održanom u Gračanici javno pozvala svoje simpatizere i članove da podrže izbornu listu „Aleksadar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Veoma je važno da se sa ovih prostora čuje jedinstven stav srpskog naroda koji će u narednom periodu učvrstiti poziciju Beograda bez čije podrške Srbima nema opstanka na Kosovu i Metohiji. Duboko verujemo u to da Srbi na prostoru Kosova i Metohije svoje interese mogu da zaštite isključivo uz jedinstvenu podršku državnoj politici i tesnu saradnju sa političkim rukovodstvom u Beogradu.

„Savez kosovskih Srba“ smatra da u vreme donošenja važnih odluka po pitanju zaštite nacionalnih interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, moramo da se ponašamo odgovorno i da svi zajedno radimo na jedinstvu koje propagira politika Vlade Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Savez kosovskih Srba 

Bojan Stojanović