Пронађен нападач на српску девојчицу у Грачаници

Косовска полиција је пронашла особу која је у среду после подне напала малолетну А.Н. из Грачанице о чему је обавестила родитеље девојчице, сазнаје GracanicaOnline.  У питању је Албанац из Гњилана који је полицији признао да је из аутомобила у покрету, ударио девојчицу руком.

У  тренутку напада на девојчицу, у аутомобилу су се налазила двојица Албанаца из Гњилана.  Иако је улица у којој се десио напад на седамнаестогодишњу А.Н. покривена видео надзором, камере нису забележиле напад на девојчицу, али је забележено време проласка црвеног аутомобила марке ауди, које се поклапа са временом напада које је девојчица навела у изјави датој у полицији, сазнајемо из извора блиских породици.

Албанац који је починио напад је, како је полиција обавестила породицу девојчице, желео да се извини, међутим, родитељи  девојчице то не желе и, како сазнајемо, поднеће кривичну пријаву надлежном суду.

Како портал  GracanicaOnline.info сазнаје на истом месту се пре два месеца догодио још један напада на млађу жену Д.П. из Грачанице (име познато редакцији). На њу је у пуној брзини налетео аутомобил, a нападачи су је снажно ударили по ногама. И овај случаје је пријављен Полицији, али починиоци нису пронађени.

И.М.