Михаилу Меденици признање „Косметска звезда“ за заслуге у новинарству

Члан Управе Удружења новинара Србије и новинар недељника „Експрес“ Михаило Меденица овогодишњи је добитник признања Косметска Звезда другог реда за заслуге у области новинарства. Признање додељује Друштво полицијских ратника Републике Србије.
„Ово знамење се додељује како би се подстакли  појединци и организације да дају допринос повратку Косову и Метохији, српским светињама, напуштеним домовима, заустављању уништавања српског народа и заштити споменика вере и културе“, наводе у Друштву полицијских ратника Републике Србије.

Меденица 1

Косметску звезду другог реда, осим Меденице, ове године добили су и Архимандрит мр. Алексеј Богићевић за православну духовност и потпуковник полиције Војкан Ивановић за безбедност. Братислав Петровић добио је звезду за књижевност, а др Бобан Јеленковић из области хуманитарног рада. За област уметности, ово признање добио је Живорад Милосављевић.

Видовдански крст првог реда за изузетне заслуге у очувању братских односа између руског и српског народа добио је Мото клуб „Ноћни Вукови“ из Москве, Видовдански крст другог реда за заслуге у очувању братских односа између руског и српског народа др. Александар Сергејевич Задалстанов, вођа мото клуба, „Ноћни Вукови“ из Москве, а Видовдански крст трећег реда за допринос у ширењу православне слике и речи Хаџи Братислав Николић.

Извор: УНС