Српски младић претучен у центру Гњилана

Николу Аксића (21) из Пасјана синоћ су у центру Гњилана, напала и претукла тројица албанских младића, јавила је ТВ Пулс. Према изјави српског младића, група Албанаца га је напала, јер је на себи имао мајицу фудбалског клуба Црвена звезда.

Један албански младић се издвојио из групе, пришао Николи ударио га у главу, стргао мајицу са њега и поцепао је. Напад се догодио у непосредној близини полицијске станице у Гњилану.

„Био сам са другом да се ошишамо код фризера, чија се радња налази у близини полицијске станице.“, каже претучени Никола.  „Када смо се враћали, један од тројице нападача пришао ми је, ударио ме у пределу главе, поцепао ми и узео мајицу“.
Како преноси ТВ Пулс из Шилова, нападачи су касније спречили двојицу српских младића да случај пријаве Полицији, тако да су они то урадили нешто касније.

У Полицији је српским младићима речено да постоји могућност да је кафић, испред којег је дошло до инцидента, под видео надзором и да ће у том случају снимци са безбедносних камера бити прегледани. Истарага је у току.