СНФ: Питања за листу Српска и премијера Вучића

„Пре три недеље, 15. августа ове године, Српски национални форум (СНФ) је поводом назнака да ће Српска листа у парламенту Косова гласати за Споразум о демаркацији границе између Косова и Црне Горе, упутио неколико питања Српској листи. На та питања није добио одговоре, а наравно није их добила ни шира јавност, што јасно говори колико је српским политичарима стало до јавности“, наовди се у саопштењу СНФ-а.

„С обзиром на то да се ради о грубом нарушавању Устава Републике Србије од стране посланика Српске листе, СНФ иста питања упућује влади Србије, и њеном председнику Александру Вучићу. Овога пута СНФ подсећа да „Српска“ и даље дугује те одговоре. Посланици „Српске“ нису желели да присуствују седници парламента на којој би се расправљало о демаркацији, јер како кажу, „нису испуњени њихови захтеви“.

Подсећамо да је захтев „Српске“, постављање базних станица мобилне телефоније, а да ће за узврат „Српска“ гласати за демаркацију међународно признате границе Републике Србије.

Колико вреде те антене кад се за њих издаје држава? Да ли је „антена“ постала најскупља српска реч? Према „Српској листи“ – јесте!“, заључује се на крају саопштења Информативне службе СНФ.