За лечење Милице Стевић прикуљено 10.000 евра. Акција се наставља.

Акција прикупљања помоћи за лечење Милице Стевић из Доње Гуштерице која билује од тумора на мозгу наставља се и даље.

На донаторској вечери која је синоћ организована, прикуљено је 4.500 евра, рекла је Снежана Јовановић, једна од организатора акције прикупљња новчане помоћи за Миличино лечење.

Представници и радници Привременог органа општине Приштина, Општине Грачаница, директори предузећа, установа, начелници, лекари, привредници, новинари, представници НВО окупили су се и донирали средства за Миличино лечење.

„То је само почетак, акција се наставља у школама и синдикатима јавни предузећа. Учествују и привредници, кладионице, продавнице“, рекла је Јовановићева.

До сада је за лечење Милице Стевић прикупљено око 10 хиљада евра. Захтеви за прикупљање средстава послати су свим градоначелницима српских општина, посланицима, и министрима у косовским институцијама. Прикупљање новчане помоћи биће организовано и у оптшинама Штрпце и Лепосавић.

Милица је заједно са члановима своје породице синоћ отпутовала у Немачку.

„Клиника на којој ће бити омогућено њено лечење прихватила је да је прими,  а да се остали део новца уплати у међувремену.

„Наставићемо са прикупљањем средстава. Битно је да су се људи одазвали и ујединили“,рекла је један од организатора акције прикупљања помоћи Снежана Јовановић.

Извор: ТВ Мост