Самостална либерална странка подржава Ису Мустафу

Самостална либерална странка подржава Ису Мустафу

Самостална либерална странка, која у оквиру Српске листе, у косовском парламенту има потпредседника, огласила се саопштењем поводом именовања Мирјане Јевтић на место министарке локалне самоуправе. Самостална либерална странка, као део заједничке Српске листе, сматра да је данашњи потез Исе Мустафе, прихватљив. “Именовање једне  жене из невећинске заједнице, која иза себе има резултате на претходној функцији, за нас је разумљив и прихватљив”, пише у саопштењу,достављеном медијима.

“Ова замена неће довести до промене политике Српске листе, која остаје на курсу дугорочне политике која је у интересу српског народа на Косову. Тај интерес је остварив само кроз учешће наших посланика и министара у раду Владе, Скупштине и кроз свакодневне активности”, закључује се у саопштењу.

Самостална либерална странка подржава Ису Мустафу

Подсећамо, данас је заменик премијера Косова, Бранимир Стојановић, такође члан Српске листе, изјавио да смена министра Љубомира Марића и именовање Мирјане Јевтић, није у договору са српском листом и ко год је то радио, радио је то на личну иницијативу и због сопственог интереса.

Анђелка Ћуп