Стојановић и Танин разговарали о политичкој ситуацији и платформи Наш план

Заменик премијера Косова Бранимир Стојановић и специјални представник генералног секретара УН на Косову Захир Танин разговарали су данас у Приштини о тренутна политичкој ситуацији на Косову, програмској платформо Наш план као и о развоји нових иницијатива, соптшено је из кабинета заменика премијера.  

Заменик премијера је шефа мисије УН-а на Косову и његове сараднике информисао о тренутној политичкој ситуацији и о условима у којима живе Срби. Стојановић је поновио колика је важност формирања Заједнице српских општина.

На састанку је посебна пажња посвећена програмској платформи Наш план, као и о пројектима који су од важности за средине са мањинским становништвом. Саговорници су се сложили да треба наставити координацију и сарадњу.  Поред Стојановића и Танина, састанку су присуствовали и Дејан Радивојевић УНДП саветник за политику и одрживи развој, Кристофер Колеман заменик специјалног представника генералног секретара УН на Косову и Пол Партнер саветник специјалног представника УН на Косову, саопштила је прес служба заменика косовског премијера.