Жене из „Авеније“ на манифестацији “Село у граду” у Новом Саду

Фото: УПЖ "Авенија"

Удружење пословних жена ,,Авенија,, учествовало је на манифестацији ,,Село у граду,, у Новом Саду, коју су од 19. до 21. маја организовали ,,Пољопривредно газдинство Поповић,, и град Нови Сад. На манифестацији се могло видети богатство села из целе Србије, богатство културе, традиције и обичаја, а пре свега, мала породична пољопривредна газдинства и њихови производи.

„Захваљујући општини Приштина са седиштем у Грачаници, наше удружење је имало прилику да прикаже своје производе: етно гардеробу, тканице, ручне радове, сувенире као и производе од млека и зимницу, на два штанда која нам је обазбедио организатор“, наводи председница Удружења пословних жена „Авенија“ Гордана Ђорић.

Фото: УПЖ „Авенија“

Ђорићева напомиње да су чланице Удружења биле презадовољне учешћем на овој манифестацији из разлога што је гостопримство организатора, представника руководства града Новог Сада али и Новосађана било изузетно лепо, пуно емоција и искреног дивљења за све оно што су имали прлику да виде на “Авенијиним” штандовима.

“Такође је и продаја наших производа била успешна. Упознали смо многе индивидуалне произвођаче и са многима договорили сарадњу у будућем период”, истакла је председница Удружења пословоних жена „Авенија“ из Лапљег Села Гордана Ђорић.

И.М.