Глумци из Грачанице гостовали у Сенти и Врњачкој Бањи

Фото: Дом културе "Грачаница"

Аматерско позориште „Јанићије Поповић“ из Грачанице, са представом „Кући“ Људмиле Разумовске, у режији Михаила Лаптошевића, гостовало је прошлог викенда  у Сенти и Врњачкој Бањи, саопштено је из Дома културе у Грачаници.

„Драго нам је што је Аматерско позориште из Грачанице гостовало код нас, представа „Кући“ је јако добра и озбиљна, без обзира што је играју деца“, рекао је управник Камерне сцене „Мирослав Антић“ из Сенте, Бранислав Унгиновић.

Угриновић је подсетио да је гостовање Аматерског позоришта из Грачанице наставак сарадње  која је започела почетком године када је позориште из Сенте, са јако успешном представом „Је ли било кнежеве вечере“, гостовало у Грачаници.

Фото: Дом културе „Грачаница“

Представа „Кући“ Аматерског позоришта „Јанићије Поповић“ из Грачанице одиграна је и у Врњачкој Бањи, а сав приход од продатих карата је уплаћен у хуманитарне сврхе за лечење Катарине Црноглавац.

Заједничка фотографија, Фото: Дом културе „Грачаница“

„Млади глумци из Грачанице су са посебном надахнутошћу и уиграношћу извели ову тешку и захтевну представу са озбиљном темом која мучи савремено друштво“ рекао је после одгледане представе глумац Аматерског позоришта из Врњачке Бање, Александар Јовановић

Током боравка у Сенти, млади глумци су посетили и родну кућу писца Стевана Сремаца.