Иван Миљковић: Већа улагања у одбојку на Косову и Метохији

Фото: Инфо служба Општине Грачаница

Легенда срспке одбојке и актуелни потпредседник Одвојкашког савеза Србије (ОСС) Иван Миљковић отворио је данас „Видовдански туринир“ у женској одбојци, који се већ четвти пут у организацији Одбојкашког клуба „Видовдан“ одржава у Доњој Гуштерици.

Прославњени српски одбојкаш који је на Косово и Метохију дошао у пратњи Игора Миљковића, представника Одбојкашког савеза Београда каже да му је драго што види оволико деце насмејаних лица који ће на турниру показати своје одбојкашке вештине.

Миљковић напомиње да су у Одбојкашком савезу Србије, после новембарских промена, одлучили да више залазе међу људе и обилазе турнире и одбојкашке манифестације, не само у Београду и околини, већ и широм Србије и Косова и Метохије који је њен неизоставни део.

„Одбојка на Косову ће увек бити нешто око чега ћемо сви мислити и сви бринути. Покушаћемо да и поред материјалних ствари организујемо едукацију тренера и судија за све категорије, али и да помогнемо да се на Косову организује посебна лига, која ће касније бити део лиге у саставу Одбојкашког савеза Србије“, закључио је потпредседник ОСС-а Иван Миљковић.

После отварања “Видовдаског туринра“ у женској одбојци Миљковић је  посетио Општину Грачаница и разговарао са локалним званичницима и спортским радницима.

На састанку са представницима опшитне: Фото: Инфо служба Општине Грачаница

Легенда српске одбојке Иван Миљковић каже да му је драго што је посетио Косово и Грачаницу и испред Одбојкашког савеза Србије најавио већа улагања у овај спорт.

И.М.