Ivan Miljković: Veća ulaganja u odbojku na Kosovu i Metohiji

Foto: Info služba Opštine Gračanica

Legenda srspke odbojke i aktuelni potpredsednik Odvojkaškog saveza Srbije (OSS) Ivan Miljković otvorio je danas „Vidovdanski turinir“ u ženskoj odbojci, koji se već četvti put u organizaciji Odbojkaškog kluba „Vidovdan“ održava u Donjoj Gušterici.

Proslavnjeni srpski odbojkaš koji je na Kosovo i Metohiju došao u pratnji Igora Miljkovića, predstavnika Odbojkaškog saveza Beograda kaže da mu je drago što vidi ovoliko dece nasmejanih lica koji će na turniru pokazati svoje odbojkaške veštine.

Miljković napominje da su u Odbojkaškom savezu Srbije, posle novembarskih promena, odlučili da više zalaze među ljude i obilaze turnire i odbojkaške manifestacije, ne samo u Beogradu i okolini, već i širom Srbije i Kosova i Metohije koji je njen neizostavni deo.

„Odbojka na Kosovu će uvek biti nešto oko čega ćemo svi misliti i svi brinuti. Pokušaćemo da i pored materijalnih stvari organizujemo edukaciju trenera i sudija za sve kategorije, ali i da pomognemo da se na Kosovu organizuje posebna liga, koja će kasnije biti deo lige u sastavu Odbojkaškog saveza Srbije“, zaključio je potpredsednik OSS-a Ivan Miljković.

Posle otvaranja “Vidovdaskog turinra“ u ženskoj odbojci Miljković je  posetio Opštinu Gračanica i razgovarao sa lokalnim zvaničnicima i sportskim radnicima.

Na sastanku sa predstavnicima opšitne: Foto: Info služba Opštine Gračanica

Legenda srpske odbojke Ivan Miljković kaže da mu je drago što je posetio Kosovo i Gračanicu i ispred Odbojkaškog saveza Srbije najavio veća ulaganja u ovaj sport.

I.M.