„Експериментал фест“ – велика летња ди-џеј журка у Грачаници

Фото: Плакат

Поводом Међународног дана младих НВО“ Млада активна Грачаница“, у суботу 12. августа, организује „Експериметнал фест“, несвакидашњи музички догађај и велику журку на отвореном, у дворишту Дому културе у Грачаници.

Под слоганом „Пронађи инспирацију – осети музику“, овдашњи диск – џокеји Хани и Маркус као и рок извођач на акустучној гитари „Мики емотивац“ биће задужени за избор музике и добру забаву.

„Међународни дан младих се обележава у читавом свету, обележавамо га и ми и трудимо се да сваки пут буде другачији“, каже један од активиста НВО „Млада активна Грачаница и организатора „Ексрпериментал феста“, Петар Ђорђевић.

Петар Ђорђевић, један од организатора „Експериментал феста“ у Грачаници, Фото: ГрачаницаОнлајн

Музички догађај који организују момци из „Младе активне Грачанице“, поготову журка са диџејевима, је фестивал у повоју и отуда префикс ексепериментални, открива Ђорђевић.

„Уколико све испадне како треба и онако како смо замишљали, надамо се да ће ово постати традицонални мизички фестивал намењен младима и онима који се тако осећају“, каже Петар Ђорђевић.

Летњи музички фестивал биће организован на отовреном и замишљен је као велика журка у дворишту Дома културе, док ће са летње позориници ди-џејеви бирати и пуштати музику за младе.

„Уједно позивам да нам се у суботу од 19 часова придружи што више младих, јер ће журка на отвореном трајати до један иза поноћи“, рекао је Ђорђевић.

Организацију „Експериментал феста“ у Грачаници подржали су Општина Грачаница и Дом културе.

 

И. Миљковић