„Eksperimental fest“ – velika letnja di-džej žurka u Gračanici

Foto: Plakat

Povodom Međunarodnog dana mladih NVO“ Mlada aktivna Gračanica“, u subotu 12. avgusta, organizuje „Eksperimetnal fest“, nesvakidašnji muzički događaj i veliku žurku na otvorenom, u dvorištu Domu kulture u Gračanici.

Pod sloganom „Pronađi inspiraciju – oseti muziku“, ovdašnji disk – džokeji Hani i Markus kao i rok izvođač na akustučnoj gitari „Miki emotivac“ biće zaduženi za izbor muzike i dobru zabavu.

„Međunarodni dan mladih se obeležava u čitavom svetu, obeležavamo ga i mi i trudimo se da svaki put bude drugačiji“, kaže jedan od aktivista NVO „Mlada aktivna Gračanica i organizatora „Eksrperimental festa“, Petar Đorđević.

Petar Đorđević, jedan od organizatora „Eksperimental festa“ u Gračanici, Foto: GračanicaOnlajn

Muzički događaj koji organizuju momci iz „Mlade aktivne Gračanice“, pogotovu žurka sa didžejevima, je festival u povoju i otuda prefiks ekseperimentalni, otkriva Đorđević.

„Ukoliko sve ispadne kako treba i onako kako smo zamišljali, nadamo se da će ovo postati tradiconalni mizički festival namenjen mladima i onima koji se tako osećaju“, kaže Petar Đorđević.

Letnji muzički festival biće organizovan na otovrenom i zamišljen je kao velika žurka u dvorištu Doma kulture, dok će sa letnje pozorinici di-džejevi birati i puštati muziku za mlade.

„Ujedno pozivam da nam se u subotu od 19 časova pridruži što više mladih, jer će žurka na otvorenom trajati do jedan iza ponoći“, rekao je Đorđević.

Organizaciju „Eksperimental festa“ u Gračanici podržali su Opština Gračanica i Dom kulture.

 

I. Miljković