Ракић: И НА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ СРБИ ПОД ЈЕДАН БАРЈАК

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Горан Ракић

Председник Српске листе Горан Ракић, обратио се јутрос грађанима позивом на јединство и заједничку борбу.

„Српска листа није обична политичка партија, већ институција која окупља све Србе којима је Србија у срцу, а бољи живот Срба на Косову и Метохији на првом месту“, каже у обраћању Горан Ракић, подсећајући да се ближе нови локални избори, на којима Српска листа излази, како је рекао, као једини заштитник интереса Срба и Србије на Косову и Метохији, уз снажну подршку и пуно поверење Владе Републике Србије и председника Александра Вучића.

„Позивам све који желе да дају свој допринос, да и на предстојећим локалним изборима стану под заједнички барјак, јер је то најбољи начин да одбранимо своје националне и државне интересе“, поручује Ракић, уз констатацију да Срби немају луксуз да се деле и раздвајају.

У обраћању јавности, Горан Ракић је обећао да ће на листи кандидата за градоначелнике и одборнике, Српска листа имати способне, кредибилне, квалитетне и одговорне људе, којима је национални интерес императив. Такође, председник Српске листе је нагласио да Српска листа никада неће сарађивати са онима којима је лични интерес испред националног.

„Такви су део политичке прошлости и тамо треба да остану“, закључио је Ракић.

Анђелка Ћуп