Rakić: I NA LOKALNE IZBORE SRBI POD JEDAN BARJAK

Foto V. ĆUP; GračanicaOnlajn: Goran Rakić

Predsednik Srpske liste Goran Rakić, obratio se jutros građanima pozivom na jedinstvo i zajedničku borbu.

„Srpska lista nije obična politička partija, već institucija koja okuplja sve Srbe kojima je Srbija u srcu, a bolji život Srba na Kosovu i Metohiji na prvom mestu“, kaže u obraćanju Goran Rakić, podsećajući da se bliže novi lokalni izbori, na kojima Srpska lista izlazi, kako je rekao, kao jedini zaštitnik interesa Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji, uz snažnu podršku i puno poverenje Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

„Pozivam sve koji žele da daju svoj doprinos, da i na predstojećim lokalnim izborima stanu pod zajednički barjak, jer je to najbolji način da odbranimo svoje nacionalne i državne interese“, poručuje Rakić, uz konstataciju da Srbi nemaju luksuz da se dele i razdvajaju.

U obraćanju javnosti, Goran Rakić je obećao da će na listi kandidata za gradonačelnike i odbornike, Srpska lista imati sposobne, kredibilne, kvalitetne i odgovorne ljude, kojima je nacionalni interes imperativ. Takođe, predsednik Srpske liste je naglasio da Srpska lista nikada neće sarađivati sa onima kojima je lični interes ispred nacionalnog.

„Takvi su deo političke prošlosti i tamo treba da ostanu“, zaključio je Rakić.

Anđelka Ćup