Ненад Рикало: Министарство пољопривреде спремно за дубљу сарадњу са Светском банком

Ненад Рикало и Марко Мантованели

Министар пољопривреде, шумарства и руралног развоја Ненад Рикало, примио је данас директора Канцеларије Светске банке на Косову, Марка Мантованелиа, са којим је разговарао о актуелним процесима на развоју пољопривреде, као и циљевим министарства како би се додатно ојачао овај сектор.

Министар Рикало се захвалио Светској банци на досадашњој подршци пољопривредном сектору, која је дала конкретне и значајне резултате, каже се у саопштењу достављјеном медијима и додаје да је на састанку било речи и о приоритетима за даљи развој овог министарства и о инвестицијама које се планирају у оквиру следећег Програма пољопривредног и руралног развоја.

Министар Рикало је изјавио да је министартсво на чијем је челу спремно за дубљу сарадњу са Светском банкому, у циљу повећања пољопривредне производње и мотивације људи да се баве пољопривредом .

Директор Светске банке за Косово, Марко Мантованели, честитао је Ненаду Рикалу ступање на нову дужност и изразио спремност за проширење реализације различитих пројеката за даље унапређење пољопривреде.

Анђелка Ћуп