Општина Грачаница наставља да помаже здравствене установе

помоћ болници у Грачаници

помоћ болници у Грачаници

Одељење за здравство општине Грачаница допремило је болници у Грачаници знатну количини медицинског материјала, лекова и неопходне апарате, каже се у саопштењудостављеном медијима. Болници су додељени апарати за дијагностику и лечење, термокаутер, аспиратор, монитор за праћење виталних функција пацијената, лекови, као и инфузиони раствори и санитетски материјал.

Опрему и материјал директору болнице у Грачаници др Братиславу Лазићу, уручио је директор Одељења за задравство општине Грачаница Александар Поповић, који је истакао да је ово само још једна у низу донација у циљу побољшања здравственог система.

„Наставили смо са примарним циљем да здравственим установама на територији наше општине обезбедимо што боље услове за рад, а пацијетнима боље услуге“, рекао је Поповић.

Др Лазић се у име здравствених радника и пацијената, захвалио општини Грачаница на помоћи и показаној хуманости.

„Ово је најзначајнија установа јужно од Ибра у пружању здравствених услуга и веома смо захвални и спремни да примимо сваку врсту донације и помоћ,како бисмо пружали боље и квалитетније здравствене услуге. Могу да кажем да ће ово квалитетно и професионално бити стављено на располагање становништву“, казао је Лазић.

Из Одељења за здравство поручују да ће у континуитету наставити да помажу здравствене установе.

Анђелка Ћуп