Рикало са представнцима ГИЗ-а

Рикало са представнцима ГИЗ-а

Министар пољопривреде, шумарства и руралног развоја у Влади Косова Ненад Рикало, састао се са директором Немачке агенције за међународну сарадњу (ГИЗ) у области економске сарадње, Џејмсом Макбетом Фордсом и замеником шефа мисије немачке амбасаде у Приштини, Јаном Акселом Восом, са којима је разговарао о могућностима унапређења развоја пољопривредне производње, као и о циљевима министарства, на чијем је челу.

Током састанка са представницима ГИЗ-а и Амбасаде Немачке, Рикало је нагласио да је министарство на чијем је челум суочено са многим изазовима и да њихово превазилажење изискује тимски рад, каже се у саопштењу Информативне службе Министарства пољопривреде, шумарства и руралног развоја..

Министар Рикало је нагласио да је досадашња сарадња на заједничким пројектима дала изузетне резултате и изразио спремност за даљу сарадњу, посебно у реализацији нових пројеката, са циљем унапређења развоја и промоције пољопривредне производње.

Директор ГИЗ-а Џејмс Макбет, рекао је да је његова агенција посвећена сарадњи са Министарством за пољопривреду, захваливши се министру Рикалу на спремности за сарадњу која ће, као је оценио, утицати на реализацију бројних заједничких пројеката.

Анђелка Ћуп