Бојана Тодоровић разочарана у политику СЛС-а

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

После оптужби Слободана Вујичића, председника партије “Нова снага”, да председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић не испуњава своја обећања, данас је то поновила и Бојана Тодоровић, заменица председника СЛС-а, која је поднела неопозиву оставку на то место. Председник странке Слободан Петовић, како извештава РТВ Ким, нема коментар.

Бојана Тодоровић је поднела неопозиву оставку на место потпредседнице Самосталне либералне странке због, како наводи: ”лажних обећања која даје председник СЛС-а Слободан Петровић”.

У саопштењу достављеном медјима, Тодоровићева истиче да је разочарана политиком коју води СЛС.

“Увидела сам да на Косову и Метохији постоји само једна политика која води рачуна о интересима нашег народа, а то је политика наше државе Републике Србије коју представља Српска листа”, наводи се у саопштењу Тодоровићеве.

Председник Самосталне либеране странке Слободан Петровић, рекао је за РТВ Ким да нема коментар на одлуку потпредседнице своје странке.

Подсећамо да је после овогодишњих парламентарних избора на Косову, сличне оптужбе на рачун председника СЛС-а, упутио и председник партије „Нова снага“, Слободан Вујичић. „Нова снага“ је на тим изборима подржала СЛС и на заједничкој листи имала своја два кандидата. СЛС у Скупштини Коосва има једног посланика и то је Слободан Петровић.

А.Ћ.