TOG priprema novi kalendar turističkih ponuda

U cilju bolje promocije manifestacionog turizma i turističke ponude opštine Gračanica  Turistička organizacija Gračanice je pokrenula inicijativu ažuriranja objedinjenog Kalendara manifestacija u 2018. godini. 

U želji da se što više manifestacija nađe u Kalendaru manifestacija za nastupajuću godinu TOG poziva sve institucije, organizacije i pojedince koji se bave organizovanjem manifestacija na teritoriji naše opštine da uzmu učešće u ovoj akciji. Potrebno je da se najkasnije do srede, 20.12.2017. godine, do 12 časova  jave Turističkoj organizaciji Gračanice kako bi im bila prosleđena forma koju treba popuniti, saopšteno je iz TOG-a.

Na Kalendaru manifestacija 2018. će se naći sve kulturne, zabavne, sportske, gastronomske, privredne, filmske i pozorišne manifestacije, kao i sajmovi, jubileji i praznici.

Foto: arhiva

Kalendar manifestacija 2018. će biti objavljen na sajtu TO Gračanice, a biće pripremljen i u štampanom obliku, za potrebe distribuiranja na domaćim i stranim sajmovima turizma i u turističkom info centru TO Gračanice.

Cilj ove aktivnosti TO Gračanice je bolja promocija i povećanje posećenosti na svim manifestacijama koje se održavaju na teritoriji opštini Gračanica.