Златибора Денића очекује операција

Срђан Поповић обишао Златибора Денића

Златибора Денића(67) из Угљара код Косова Поља чека операција после опоравка од повреда, задобијених уочи Нове године, кажу у Клиничко болничком центру у Грачаници. Истрага је у току, потврђују у Косовској полицији.

Због опекотина задобијених у ноћи уочи Нове године, када су, како тврди, у његову кућу у Угљару код Косова Поља упале непознате особе које су га мучиле и извршиле преметачину, Златибор Денић(67) из Угљара код Косова Поља биће оперисан у петак на хирургији КБЦ у Грачаници.

Наиме, по речима др Драгана Перића, управника хируршке болнице “Симонида”, Денић је задобио тешке опекотине ногу, због чега ће пластични хирурзи морати да их санирају пресађивањем здраве коже.

„Денић има опекотине у пределу натколенице и на левом колену, као и на горњем делу леве потколенице, тако да ће наши пластични хирурзи одрадити неопходну интервенцију“, каже др Перић, напомињући да је Денић који се већ готово недељу дана налази на опоравку у КБЦ из Приштине измештеном у Грачаници, прилично депресиван и да је у колицима, односно да не жели да говори о немилом догађају.

Командир станице полиције у Грачаници Братислав Трајковић истиче да је истрага у помаку.

„Денић је нажалост још увек у стању шока, али наша истрага иде у више праваца, јер се не уклапају чињенице истраге са неким изјавама, односно још увек нема неких трагова које можемо да откријемо за јавност“, рекао је командир станице полиције у Грачаници.

Иако су последњих месеци учестале жалбе мештана Грачанице и околних средина на свакодневна разбојништва и крађе, према незваничним сазнањима из полиције, сазнајемо да постоји могућност да је Денић те вечери био у алкохолисаном стању што отежава истрагу.

Породица Златибора Денића не жели да даје изјаве за медије да, како каже Денићева братаница,истрага не би била угрожена, али се надају да ће нападачи бити пронађени.

Денић је по смештању на Хируршко одељење КБЦ у Грачаници, рекао да су лопови упали и његову кућу, тражећи му новац и да су га при том мучили, стављајући му ноге на укључену грејалицу. Он је тада још рекао и да су провалници, који су узели извесну суму новца говорили на ромском језику, али да због мрака у соби није успео да види колико их је било.

Иначе, Денића је у болници обишао и градоначелник Грачанице Срђан Поповић.

Анђелка Ћуп