Општина Грачаница: Једном недељно о проблемима грађана

Срђан Поповић, фото: Општина Грачаница

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примаће једном недељно грађане који ће моћи да га информишу о проблемима. Поповић ће са грађанима разговарати и o начинима и могућностима за решавање њихових проблема, саопштила је данас општинска иноформативна служба.

Поповић је упутио јавни позив грађанима да могу да се пријаве за разговор код службеника при кабинету председника општине, који ће им потом, у најкраћем року, заказати пријем.

“Од данас, па сваке наредне недеље, врата општине Грачаница биће отоврена за наше грађане. Важно је да ја и моји сарадници, лично од грађана чујемо који су њихови проблем и шта их мучи, да то региструјемо и потом урадимо све што можемо да те проблеме решимо”, рекао је Поповић.

Напоменувши да је општина сервис свих грађана Поповић је додао:

„Наша обавеза је да покажемо бригу, пажњу и разумевање. Заједно ћемо решавати проблеме, како би овде остали и опстали, што је наш најважнији циљ”.

„Дан отворених врата“ за грађане званично је почео данас, када је на разговор са првим човеком општине Грачаница дошло двадесетчетворо грађана.

И.М.