Градоначелник Грачанице учествује на симпозијуму градоначелника Југоисточне Европе у Бечу

Председник Општине Грачанице Срђан Поповић је на позив Светске банке – Аустрија, отпутовао у Беч на симпозијум градоначелника који се у главном граду Аустрије одржава 26. и 27. фебруара. Симпозијум ће окупити градоначелнике и председнике општина Југоситочне Европе и остале партнере у оквиру Програма урбаног партнерства.

Како је саопштила Служба за информисање општине Грачаница, током дводневног боравка у Бечу, Поповић ће имати низ сусрета са градоначелницима учесника, организаторима симпозијума и представницима Светске банке – Аустрија, којима ће представити економске и развојне потенцијале општине Грачаница.

Поповић је напоменуо да му је част што ће присуствовати  овом догађају као и да ће своје присуство искористити за што боље упознавање са примерима најбољих пракси градова и општина, али и да представи достигнућа општине Грачаница.

Симпозијум градоначелника у Бечу представља идеалну прилику за градоначелнике и председнике општина и да заједнички предложе смернице за будући развој својих градова и општина.