Цев прсла, вода се неколико дана излива, а проблем нико да реши?!

Неколико породица у улицама Приштинској и Томислава Секулића већ неколико дана муку мучи са водом која се излива и пролази кроз њихова дворишта правећи штету. После интервенције екипе градског Водовода и канализације, који су зачепљену цев успели да отпуше, проблем је решен само привремено. Вода је престала да тече на  један дан, а онда су последице траљаво урађеног посла, након синоћњег пљуска, поново испливале на површину.  

Фото: ГрачаницаОналјн

Надлежне службе пребацују одговорност једна на другу, кажу револтирани житељи овог дела Грачанице, који проблем пријављују већ неколико дана.

„Била сам у општини Грачаница, обратила се надлежној служби за Водовод и канализацију, где су ми рекли да ће послати каминон, само да морам да сачекам. На крају сам отишла и у Полицију, јер више не знам коме да се обратим“, прича учитељица у пензији Душанка Андрејевић, којој вода протиче читавом дужином дворишта и плави део њене гараже.

Фото: ГрачаницаОнлајн

Вода, која се слива од суботе 3. марта, највећи проблем је направила Тихомиру Миленковићу. Кућа његове родбине, у којој данас нико не живи, налази се улицу ниже тако да је продрла и поплавила подрум.

„Два дана покушавам да исцрпим воду али безуспешно, она се слива одозго и пробија у подрум. Узалуд смо пријављивали случај“, каже револтиран Миленковић.

Фото: ГрачаницаОнлајн

Станари улице Томислава Секулића тврде да је после мраза највероватније пукла цев у викендици која која се налази преко пута Завода за социјално и здравствено осигурање, чији се власници налазе у иностранству.

„Сигруно да је пукла цев за воду у шахти иза куће, али нико да дође и да је замени, а нама вода прави велику штету“, причају комшије.

И.Миљковић