Поезија под свећама

У читаоници „Даринка Јеврић“ у Грачаници синоћ је одржано књижевно вече и промоција најновије збирке љубавних песама „Ноћас госпо моја“ нашег познатог песника Ранка Ђиновића.

Фото: Дом културе Грачаница

Вече је организовано поводом Светског дана поезије. Због искључења електричне енергије, вече је одржано под свећама. Публици се обратила Рада Комазец испред издавача књиге, аутор Ђиновић, песник Владан Ракић, а стихове је казивала и програм водила глумица Јасмина Стоиљковић.

Дому културе „Грачаница“ јуче је искључена струја иако су рачуни уредно плаћени. Службеници косовске компаније за дистрибуцију и снабдевање електричном енергијом, бахато и без икаквог образложења, уз асистенцију Косовске полиције искључили струју Дому културе, иако је рачун плаћен 19.03.2018. Сва уверавања и молбе да то не раде као и докази да је рачун плаћен службеници нису желели да уваже, као што то нису урадили ни прошли пут.

Из Дома културе су саопштили да је ово је трећи пут како се у протеклих 6 месеци Дому клтуре искључује електрична енергија и онемогућава нормалан рад, саопштавају из ове установе за културу.

 

(Извор: Дом културе)