СНФ: И 19 година после разарања НАТО наставља да понижава и уништава нашу државу

Данас, 24. марта 2018. године навршава се 19 тужних година по међународно право, од како је НАТО алијанса противно међународном праву извршила агресију на Републику Србију, са циљем да изврши злочин, окупира један њен део и на том злочину оснује нову државу на Балкану, саопштава Српски национални форум (СНФ)

“Срби неће тај злочин никада заборавити. У њему је побијено на хиљаде људи. Многима се ни до дана данашњег не зна траг ни судбина. Протерано је са вековних огњишта више од 250.000 косовско-метохијских Срба, Рома, Горанаца и других. Разорена је економија и инфрастуктура наше земље. Разорени су манастири и цркве, школе и болнице, градови, села, мостови, пруге, путеви…   СНФ је сигуран да српски народ никада неће заборавити овај злочин.СНФ апелује на власти Републике Србије да такође то не заборављају када решавају судбину нашег народа и државе.

Ово нарочито због тога што ни после 19 година нема пружене руке од оних који су нас бомбардовали, нема назнака кајања за учињена злодела, већ напротив наставља се понижавање и пртисак, који разара и надаље нашу државу и угрожава будућност нашег народа”, саопштила је информативна служба СНФ-а.