Ђурић: Садистичко малтретирање најбоље илуструје прави дух Енвера Хоџаја

„Група зликоваца коју брани заменик премијера самопроглашеног Косова Енвер Хоџај, јесте банда терориста, и ствари треба називати правим именом“, каже директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Дирекор Канцеларија за Косово и Метохију наглашава да се ни он, а ни председник Александар Вучић, ни Срби са Косова и Метохије не плаше, кундака, сузаваца и ножева, и једини разлог што су те, како их је назвао, „животиње из Косовске Митровице отишле са лажним осећајем супериорности и победе јесте“, прецизира Ђурић, „тај што смо ми одговорнији према миру и људским животима, чак и према животима нељуди са којима сам имао прилику да се упознам“.

„У сваком цивилизованом друштву зликовци, који се на онакав начин опходе према ненаоружаним цивилима, били би експресно упућени у душевне болнице или на дугогодишње затворске казне, што ће им се, уверен сам, и догодити чим се нађу у домашају српских државних органа“, каже директор Владине Канцеларије за КиМ.

„Садистичко малтретирање ненаоружаних људи, међу којима сам се и сам нашао, учињено је у духу најгорих злочина терористичке ОВК и врло лепо илуструје прави дух слободарске традиције Енвера Хоџаја и његових сарадника“, нагласио је Ђурић.

„Правда је достижна, а правдољубље српског народа врло тврдоглаво и упорно. Мислите о томе, господине Хоџај, и Ви и ваши терористи“, закључио је Ђурић на крају свог обраћања.

И.М.