Честитке Римокатолицима поводом Ускрса

Фото: илустрација
Јевтић: Међусобним уважавањем и разумевање допринећемо здравом и богатом друштву.

Потпредседник Владе Косова и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић, честитао је Ускрс свим верницима који овај празник славе по западном обреду, уз жељу да га проведу у добром здрављу, међусобној толеранцији и добром расположењу.

”Честитам Вам један од највећих хришћанских празника. Верујем да ће се вашој радости придружити пријатељи и комшије и других националности и вероисповести,  јер ћемо на тај начин показати заједништво и толеранцију које треба да буде основ сваког друштва.

Јевтић је пожелео да празнични дани све оплемене духовним испуњењем и буду подстицај сарадње и поверења међу људима.

“Само међусобно уважавање, поштовање и разумевање допринеће да се развијамо као здраво и богато друштво “, закључио је на крају честитке Далибор Јевтић.

Срђан Поповић, Фото: Општина Грачаница

Срђан Поповић честитао Ускрс римокатоличким верницима

Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је честитку свим верницима који славе празних Христовог Васкрсења према римокатоличком верском обреду.

„У име општине Грачаница и у своје лично име свим верницима који славе Васкрс по западнон обреду упућујем најсрдачније честитке. Желим вам да празник проведете у миру и срећи са својим породицама, родбином и пријатељима. Само поштовањем различитости, традиције  и међусобним разумевањем можемо градити срећнију будућност за све. Нека нас у овим временима изазова и искушења празници оплемене, а мир и толеранција тријумфују као највеће хришћанске вредности“, навео је председник општине Грачаница у честитки католичким верницима.

И.М.