Zlatni pehar u futsalu za muški tim Ekonomsko – trogovinske škole Laplje Selo – Priština

Finale međuokružnog takmičenja u futsalu, u organizaciji Saveza za školski sport Kosova i Metohije, održano je danas na sportskom kompleksu u Gračanici, prvi put posle 1999. godine.

Učešće su uzele ekipe svih srpskih srednjih škola sa teritorije čitavog Kosova i Metohije, što je izuzetno važno da se napomene, kažu organiziatori, koji naglašavaju da je takmičenje proteklo u fer i sprotskoj atmosferi.

Miroslav Petković i Nebojša Lazić

Muška ekipa Ekonomsko – trgovinske škole Laplje Selo – Priština pokazala je najbolju igru i u finalu savladavši tim Srednje medicinske škole iz Kosovske Mitrovice.

Generalni sekretar Saveza za školski sport Priština – Gračanica,  Mirko Petković čestitao je timu Ekonomsko – trgovinske škole odličan rezultat i uručio pehar profesoru Nebojši Laziću.

„Ponosno vam predajem pehar, jer ste od ovih momaka napravili odličan tim i nadam se da ćete nas i na republičkm takmičenju obradovati odličnim plasmanom“, rekao je Petković

U ženskoj konkurenciji prvo mesto je osvojila Medicinska škola iz Kosovske Mitrovice koja je savladala ekipu prištinske Gimnazije.

Republička finalna smotra osam najboljih škola Srbije u futsalu održaće se sledećeg meseca u Pirotu.

Pehar za najbolju ekipu u malom futbalu

„S punim pravom mogu da kažem da na Republičko takmičenje šaljemo dobru i jaku sprotsku ekipu koja će nas dostojno predstavljati među najboljim školama u Srbiji“, kaže za naš portal predsednk Saveza za školski sprot, Milko Čukarić.

Međuokružno takmičenje je pomogla Opština Grčanica.

I. Miljković