СНФ: У време одржавања састанка са државним врхом у Београду, обијена куће Момчила Трајковића

Српски национални форум обавештава јавност да је у време док се у Београду, у сарадњи са државним врхом, одржавао округли сто СНФ, у Чаглавици обијена кућа члана председништва СНФ господина Момчила Трајковића. Том приликом учињена је велика материјална штета, и унесен немир у породицу Трајковић.

„Подвлачимо да ово није први напад на господина Трајковића. Предходни су били одмах након одржавања округлог стола у Лапљем Селу, када су му први пут истоверемено обијени кућа у Чаглавици и канцеларија у Грачаници. Нажалост, ти напади се временски подудрају са активностима СНФ, а нарочито од када СНФ добија одређену политичку подршку политичких кругова у Србији, због отвореног неслагања са политиком  власти у Београду о Косову и Метохији. Коме то не одговара, можда и није тешко закључити“ пита у саопштењу за јавност СНФ.

Даље се наводи да „немили догађаји која се временски поклапају са активностима СНФ, морају се схватити врло озбиљно.

СНФ апелује на надлежне органе да предузму све како би се предупредили напади и спречила застрашивања која су предходила трагедији каква се десила у Косовској Митровици, 16. јануара ове године.