Грачаница: Две нове пројекције за љубитеље анимираног и играног филма

Пројекције филмова ,,Мисија Катманду“ и ,,Дедпул 2“ биће одржане у четвртак 24. маја у 19 и 21 час у великој сали Дома културе у Грачаници. За филм „Мисија Катманду 3D“ цена улазнице износи 300 динара и број карата је ограничен, саопштили су организатори. За пројекцију филма „Дедпул 2“ број карата, које су пуштене у продају, није ограничен, а цена појединачне улазнице износи 250 динара.    

Мисија Катманду 3D:

Уз помоћ амбициозног филантропа, интуитиван, али неорганизован детектив-почетник, и методични , опсесивни асистент-истраживач, крећу у дивљу авантуру одлучни да докажу постојање ужасног снежног човека – Јетија.

Дедпул 2

 Пошто је преживео, скоро па смртоносни говеђи напад, унакажени радник кафића (Вејд Вилсон) труди се да оствари свој сан и постане најзгоднији шанкер у Мејберију, а истовремено мора да научи да живи с губитком чула за укус. Не би ли некако себи забиберио живот, а у потрази за кондензатором флукса, Вејд мора да се бори против нинџи, јакуза и чопора сексуално агресивних паса, путујући по свету и откривајући важност породице, пријатеља и укуса. Оно што ће наћи јесте дашак авантуре и нешто за чиме је жудео, а то је шоља за кафу с титулом “Најбољи љубавник на свету” на њој.

И.М.