Gračanica: Dve nove projekcije za ljubitelje animiranog i igranog filma

Projekcije filmova ,,Misija Katmandu“ i ,,Dedpul 2“ biće održane u četvrtak 24. maja u 19 i 21 čas u velikoj sali Doma kulture u Gračanici. Za film „Misija Katmandu 3D“ cena ulaznice iznosi 300 dinara i broj karata je ograničen, saopštili su organizatori. Za projekciju filma „Dedpul 2“ broj karata, koje su puštene u prodaju, nije ograničen, a cena pojedinačne ulaznice iznosi 250 dinara.    

Misija Katmandu 3D:

Uz pomoć ambicioznog filantropa, intuitivan, ali neorganizovan detektiv-početnik, i metodični , opsesivni asistent-istraživač, kreću u divlju avanturu odlučni da dokažu postojanje užasnog snežnog čoveka – Jetija.

Dedpul 2

 Pošto je preživeo, skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom “Najbolji ljubavnik na svetu” na njoj.

I.M.