Dve nove premijere u bioskopu u Gračanici

U Biopskopu Doma kulture u Gračanici za ljubitelje sedme umetnosti, ovog četrvrtka, 31. maja, premijerno će biti prikazan još dva filmska ostvarenja.  Animirani film „Čarobni princ“ biće prikazan u terminu od 19 časova, dok je projekcija igrani film „Solo – Star Wars 3D“, za koji je boj karata u prodaji ograničen, prediđena za 21 čas. Cela ulazince je 300 dinara.  

 Čarobni princ:

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se udaje za princa na belom konju, Snežana takođe, a Uspavana Lepotica se udaje za…isto princa na belom konju. A kako završava nova animacija producenata Šreka saznajte sami.

Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac Leni krije veliku tajnu.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture „Gračanica“ po ceni od 250 dinara.

Solo – Star Wars 3D

Solo – Star Wars priča ukrcaće nas na Milenijumskog Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.