Nove projekcije u bioskopu: „Oušnovih 8“ i „Svet iz doba Jure 3D“

Projekcije filmova ,,Oušnovih 8″ i ,,Svet iz doba Jure“ biće organizovane u velikoj sali Doma kulture u Gračanici u petak 15. juna u terminima od 19 i 21 čas.  

Oušnovih 8:

Sandra Bylok glumi Debi Oušn, otuđenu sestru Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma Oušnovih 11, koja će pokušati da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova . Plan već ima, samo ga treba sprovesti.

Projekcija filma je predviđena za 19 časova a karte po ceni od 250 dinara, mogu se nabaviti na biletarnici.

Svet iz doba Jure 3D:

 Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo.

Projekcija je predviđena za 21 čas, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.