Mama mia! Idemo ponovo i Plan bekstva 2 pred gračaničkom publikom

Projekcije filmova ,,Mama mia! Idemo ponovo“ i ,,Plan bekstva 2“ održaće se u četvrtak 19. jula u 19:00 i 21:00 čas u velikoj sali Doma kuluture u Gračanici.

 Mama Mia! Idemo ponovo:

 Deset godina posle filma Mama Mia koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju su pojačale Lili Džejms i planetarna zvezda Šer, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Plan bekstva 2:

Godinama nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Raj je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had.  Nastavak akcionog spektakla iz 2013. godine.

Karte za obe projekcije se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture „Gračanica“ sredom i četvrtkom, po ceni od 250 dinara.