Српска листа: Трајковић се јасно декларисао на чијој је страни и за чије интересе ради

 После отвореног писма Александру Вучићу, у коме је Момчило Трајковић, председника Србије отптужио да  није испинуио „ама, баш ништа, од онога што је обећао пре 180 дана, када је разговарао са делегацијом СНФ-а, саопштењем се огласила Српска листа. Ова листа Трајковића, који се на крају писма потписао као екс потрпредседник Владе Србије, назива „самопроглашеним интелектулацем, који је износећи осам лажи, директно и недвосмислено ударио на сопствени преговарачки тим и сопственог председника, на врхунцу борбе за питање Косова и Метохије за Србе и Србију”.

 Српска листа наводи да се Момчило Трајковић „јасно декларисао на чијој је страни и за чије интересе ради“.

„Трајковић наставља да пљује сопствену државу и Србе на Косову и Метохији који су председнику дали јасну подршку у решавању проблема који су нам разни Трајковићи оставили“, наглашено је у саопштењу.
Српска листа истиче да „квази-патриоте, попут Трајковића, не брине народ, који им, како наводе, „не даје никакву подршку и који их је одбацио онда када су једну за другом продавали њиве по централном Космету и куповали себи некретнине по Београду и Нишу. Зато је и Чаглавица, коју помиње, остала без највећег броја Срба.”, оцењује Српска листа.
„Управо је неодговорна политика разних Трајковића, политика нечињења, забијања главе у песак и бежања од реалности, чекајући да се ствари реше саме од себе, довела председника и актуелну власт у позицију да се везаних руку бори да спаси што се спасти може”, закључује се на крају саопштења Српске листе.