Српска листа: СНФ, самозвани интелектуалци без кредибилитета

Самозвани интелектуалци који се јавности представљају, додајући уз своје име бивши, јер сада нису ништа, данас су донели некакве закључке. Када се све сабере закључци гласе, не крњите целовитост независног  Косова. У томе су се сви сложили, мада им није било тешко, јер су им наредили да тако ураде, наглашава се у саопштењу Српске листе, које је уследило после трибине Српског националног форума “Разграничење од мале Србије до велике Албаније“, која је данас одржана у Грачаници.


У саопштењу Српске листе се наводи да су чланови СНФ-а “упутили много порука, у складу са препорукама својих ментора“, али да „ниједном не рекоше да се залажу за Србију, за решење које ће значити бољи живот за целокупан српски народ, не рекоше где су били да упуте поруку када су њихови ментори стварали Албанцима косовску државу или када су стварали границе измедју Срба и Срба“.

„Оног тренутка када су своје породице сместии широм Србије и света, изгубили су кредибилитет да говоре о Косову и Метохији. Народ им је такву поруку послао на свим изборима на којима су
учествовали, па тако данас нису чланови чак ни локалних скупштина“, закључује се на крају саопштења.