Srpska lista: SNF, samozvani intelektualci bez kredibiliteta

Samozvani intelektualci koji se javnosti predstavljaju, dodajući uz svoje ime bivši, jer sada nisu ništa, danas su doneli nekakve zaključke. Kada se sve sabere zaključci glase, ne krnjite celovitost nezavisnog  Kosova. U tome su se svi složili, mada im nije bilo teško, jer su im naredili da tako urade, naglašava se u saopštenju Srpske liste, koje je usledilo posle tribine Srpskog nacionalnog foruma “Razgraničenje od male Srbije do velike Albanije“, koja je danas održana u Gračanici.


U saopštenju Srpske liste se navodi da su članovi SNF-a “uputili mnogo poruka, u skladu sa preporukama svojih mentora“, ali da „nijednom ne rekoše da se zalažu za Srbiju, za rešenje koje će značiti bolji život za celokupan srpski narod, ne rekoše gde su bili da upute poruku kada su njihovi mentori stvarali Albancima kosovsku državu ili kada su stvarali granice izmedju Srba i Srba“.

„Onog trenutka kada su svoje porodice smestii širom Srbije i sveta, izgubili su kredibilitet da govore o Kosovu i Metohiji. Narod im je takvu poruku poslao na svim izborima na kojima su
učestvovali, pa tako danas nisu članovi čak ni lokalnih skupština“, zaključuje se na kraju saopštenja.