Gračanica: Dve nove bioskopske premijere „Misija spašavanja sveta“ i „Opatica iz pakla“

Premijere filmova ,,Tom i Bob: Misija spašavanja sveta“ i ,,Opatica iz pakla“ biće održane u četvrtak 6. septembra, u 19 i 21 čas u velikoj sali Doma kulture u Gračanici.

 Tom i Bob: Misija spašavanja sveta

 Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda.

Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni beže od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu.

Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Opatica iz pakla

 Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu Prizivanje Zla 2.

Karte za obe projekcije se mogu kupiti u prostorijama Doma kulture „Gračanica“ po ceni od 250 dinara .