Teatar GETO podržava život

Teatar GETO je sinoć u sali Doma kulture izveo predstavu “PMS “, a prikupljena sredstva u iznosu od 13.270 dinara biće uplaćena fondaciji “Podrži život”.

Mladi glumci i rukovodstvo Teatra GETO su još jednom, osim talenta, pokazali i humanost. Sudbina malog Dušana Todorovića koji se bori za život, mlade “Geteovce” nije ostavila ravnodušnim, pa su za svoje sugrađane pripremili humorističku predstavu “PMS”.

Dogodovštine glavne junakinje Mine, vođene veštom rukom reditelja Zorana Ristića, razgalile su sve one koji su sinoć kafiće i mobilne telefone zamenili pozorišnim daskama,pridružujući se na taj način humanitarnoj akciji Teatra GETO.

“Teatar GETO je došao sa festivala u Zaječaru “Art zona za sve” i čuo je informaciju da se prikupljaju sredstva za lečenje Dušana Todorovića. Odmah smo odlučili da napravimo reprizu naše predstave “PMS” koju smo radili u Zaječaru, kako bismo prikupljen novac poslali malom Dušanu. Posle dobijene informacije da je novac za Dušana prikupljen, odlučili smo da novac koji ćemo prikupiti, uplatimo fondaciji “Produži život”. GETO se uvek odaziva humanitarnim akcijama i uvek će se odazivati”, kaže za naš portal reditelj Zoran Ristić.

Od ulaznica, čija je cena bila 100 dinara, Teatar GETO je sakupio 13.270 dinara, a novac je odmah uplaćen fondaciji “Podrži život”.

Anđelka Ćup