U Lapljem Selu otvorena nova školska sala

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, danas je u prisustvu svojih saradnika, direktora osnovne škole „Miladin Mitić“. Ljubiše Karadžića i učenika, otvorio školsku sportsku salu, površine 710 kvadratnih metara, namenjenu učenicima ove obrazovne institucije.

„Posebno mi je drago što vidim ovoliki broj dece koja se raduju jer znamo koliko je njima ovaj vid rekreacije kroz časove fizičkog vaspitanja važan. Opština Gračanica nastavlja da radi za našu omladinu jer to je naša budućnost i pečat ostanka i opstanka na ovom prostoru“, rekaozao je Popović i učenicima i nastavnicima poželeo puno uspeha u daljem radu i školovanju.

Direktor osnovne škole „Miladin Mitić“  u Lapljem Selu, Ljubiša Karadžić, kome je danas na upotrebu predat objekat, zahvalio je opštini Gračanica na zalaganju u realizaciji ovog veoma značajnog projekta.

Školska sportska sala  čiju je izgradnju finansirala opština Gračanica površine je oko 710 kvadratnih metara a završena je za svega nekoliko meseci nakon što su prethodnih godina radovi prekidani zbog problema sa izvođačima.