„Авенија“ на такмичењу за нај – торту освојила седмо место

Удружење пословиних жена „Авенија“ из Лапљег Села је на позив новинарке Вечерњих новости, Драгане Зечевић учествовало је на традиционалној хуманитарној манифестацији „Нај-торте“. Ову манифестацују организије Фондација хуманости „Новости“ и она се већ 29. пут одржава у велепродаји “Делта Сити“ у Беогрду.

Захваљујући донатору, Високој школи струковних струдија – Чачак са седиштем у Београду, Удружење жена „Авенија“ се на овој манифестацији такмичило са тортом у облики манастира Грачаница.

Торта, манастир Грачаница, фото: „Авенија“

Манифестација „Нај-торте“ одржава се већ 29 година и зато је у складу са тим бројем додељено 29 награда за учеснице у такмичењу. У прављењу најлмаштовитијих торти и слаткиша учествовало је више од 150 жена из читаве Србије. У конкуренцији 29 најбољих, торта жена из „Авеније“ је освојила седмо место.

Торте су и ове године подељене малишанима из прихватилишта и домова за незбринуту децу у Београду и Панчеву.

“Захваљујући донаторима показали смо да у свакој прилици и на сваком месту треба бити хуман, а значај хуманости коју нам указује наш народ из остатка Србије, ми на Космету осећамо свакодневно. Зато је и ред да узвратимо!“, наглашава се у саопштењу медијима Удружења жена „Авенија“ из Лапљег Села.

И.М.