Помоћ породици Ђурић

У ово доба године када сви проводимо време славећи празнике са нашим породицама, Милош се бори да обезбеди храну и дом за своју породицу.

Милош Ђурић има двоје мале деце, Бранислава, који пати од целебралне парализе и потребна му је хитна трансплантација кука, и ћерку Славицу, која иде у седми разред и која нема најосновније ствари јер живи у тешком сиромаштву.

Његовој жени је недавно откривена дистрофија, након које она није у могућности да ради. Милош покушава да сам издржава породицу тако што ради до касно и враћа се кући сваког дана да би помагао својој жени и болесном детету. Нажалост, ова породица је доживела још већу трагедију, прво дете су изгубили седам дана након рођења, а друго је преминуло након само једанаест месеци.

Породица Ђурић је била у медијима и јавности због њихове велике трагедије, али нико до сада није иступио и помогао. Њима су потребне најосновније ствари: храна, топла одећа, дрва за зиму. Молимо вас да донирате ако сте у могућности, апелују из хуманитарне организације „28. јун“.

Online Donations:

PayPal: https://www.paypal.me/28jun

Credit Card: https://28jun.org/#donate

Donacije iz Srbije:

Ime: 28. JUN

Dinarski racun broj: 265619031000037746

Raiffeisen banka Srbije