Грачаница: У судару минибуса и полицијског џипа повређeни возачи оба возила и троје ученика

Возач минибуса и троје средњошколаца, ученика Електротехничке школе у Грачаници,  теже и лакше је повређено јутрос, када је на њих налетео бели полицијски џип, у улици Милоша Обилића у Грачаници, недалеко од кружног тока.

Фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн[/caption]

Несрећа се, према изјавама очевидаца догодила јутрос око 6 часова и 40 минута, када је бели џип косовске полиције ударио у минибус који превози средњошколце из Доње Брњице, сазнаје ГрачаницаОнлајн.

Од силине ударца повређен је возач минибуса В.Н. који је задобио повреду десне ноге, док су једној ученици поломљена три зуба, ученик Ђ.М. је задобио огреботине лица у пределу чела,  док је његов друг  А.М. прошао са повредом врата.  Сви повређени су ван животне опасности и медицински су збринути.

Фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлјан

Саобраћајна полиција у овом тренутку обавља увиђај и регулише саобраћај код места незгоде.

„Служба хитне помоћи изашла је на терен и констатовала контузионе повреде код свих учесника у саобраћајној незгоди која се догодила рано јутрос на путу Приштина – Гњилане у Грачаници“.

Фото: Хитна помоћ, ГрачаницаОнлајн

Ово је за портал ГрачаницаОнлајн потрврдила начелница Хитне помоћи у Лапљем Селу Марина Марковић Мадић.

„У саобраћајној незгоди су повређена и два полицајца која су управљала полицијским возилом и они су транспортовани до Клиничког центра у Приштини“, рекла је Марковић Мадић.

Она је потврдила да је лакше и теже повреде задобило свих деветоро ученика из школског минибуса, као и возач.

И.Миљковић