Dveri: SNS će pokušati da izazove incidente, pozivamo na mir. U Pančevu napadnuti aktivista „1 od 5 miliona“.

Dveri su danas saopštile da prema informacijama koje dobiju sa više strana  aktivisti SNS će pokušati da izazove nerede na mirnom opozicionom skupu „Svi kao jedan“ koji je zakazan za danas.

„Javljeno nam je da će njihovi članovi i muškarci između 18 i 40 godina, biti ubačeni u masu i da će pokušati da insceniraju nerede kako bi za sve to optužili organizatore i posebno Boška Obradovića, koji je, kao predsedavajući SZS ovlašćeno lice. Meta njihovih napada biće i drugi lideri opozicije, a već su počeli sa provokacijama slanjem Sime Spasića da drži KZN ispred Skupštine”, navodi se u saopštenju koje su Dveri prosledile medijima.

U teksu saopštenja se apeluje na sve učesnike skupa da ne nasedaju na provokacije i da mirno i dostojanstveno pokažu nezadovoljstvo naoda politikom aktuelnog režima.

Napadnuti aktivisti protesta „1 od 5 miliona u Pančevu

Jedan od organizatora protesta Jedan od pet miliona u Pančevu Miša Sekulić napadnut je sa još dvojicom aktivista od strane člana i aktiviste Srpske napredne stranke (SNS) Ivana Tešića.

Kako se navodi u saopštenju, napad se dogodio u noći između petka i subote ispred Gradske uprave u Pančevu, dok je Sekulić sa još dvojicom aktivista lepio plakate na stubove predviđene za tu namenu.

O tom napadu je, kako navode iz „Jedan od pet miliona” u Pančevu, obaveštena policija, a kako kažu, događaj se zabeležile kamere Gradske uprave.

(BETA)