Бошко Обрадовић: Голоруки народ из Зубиног Потока колатерална штета договора Вучића и Тачија

На ванредној конференцији за медије у Народној скупштини председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о јучерашњим дешавањима испред Скупштине, као и о данашњим дешавањима на Косову и Метохији.

 Обрадовић је подсетио јавност да ни на једној националној телевизији у Србији није пренет напад Шешељевог возача на члана Председништва Двери, Југослава Кипријановића бејзбол палицом, као ни то да је исти возач покушао да прегази народне посланике Двери по налогу свог шефа Војислава Шешеља, а да ниједан припадник безбедности није реаговао на то насиље.

“То је прва слика Србије коју креира ова власт и чији је режимско полицијски део и Војислав Шешељ. Други утисак јучерашњег дана јесте галерија Народне скупштине на којој су присуствовали људи са разних потерница, а то су Милан Радојичић и Зоран Милојевић звани Зеља. То вам је друга слика Србије под влашћу Александра Вучића. За њих су двојица криминалаца угледне јавне личности које треба да присуствују посебној седници, заједно са дипломатским кором, и њима је одобрено да могу да уђу у Скупштину, а за председника ОО Двери Грачаница Горана Стојановића је забрањено,“ рекао је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је све што се дешава на Космету директан договор Вучића и Тачија, а да је голоруки народ у Зубином потоку који се данас супротставио јединицама РОСУ колатерална штета тог договора.

Он је упозорио да је Вучићева изјава да ће доћи до напада на Србе на КиМ ако не пристанемо на признање лажне државе Косово припрема грађана на признање независности и разграничење. Обрадовић је питао зашто нема обећане интервенције српске војске у циљу заштите српског народа од напада који се данас десио на северу КиМ.