Српска листа: Стид нас је што се чланови Савеза са Србију називају припадницима нашег народа!

Срамно је и тужно са коликом сладострашћу лажне патриоте и лажни представници Срба са Косова и Метохије усхићени говоре о насиљу које Приштина спроводи на северу Косова и Метохије, саопштила је Српска листа 

„Као прави лицемери питају где су Марко Ђурић и Горан Ракић, који су као и увек уз свој народ, на бранику отаџбине. На оном истом месту где су Срби са Косова и Метохије и породице и деца Горана Ракића, али и свих осталих чланова Српске листе. На месту где се брани Србија, а где њих нема, и никад их није било. Добро знају Срби са Косова и Метохије да су чланови  Савеза за Србију добрим делом одговорни за данашње малтретирање и пребијање српског народа, јер су зарад туђих интереса и шаке пара криминализовали север Косова и Метохије, пружајући подршку Приштини у насилним акцијама”, наглашава се у саопштењу и додаје:

“Док се чланови Српске листе заједно са српским народом, председником и својом државом непрестано боре да сачувају мир, олош из Савеза за Србију уз испијање кафе на Теразијама побегли са скупштинске дебате о КиМ, поново су послали поруке мржње према Србима са Косова и Метохије. Стид нас је што се овакви данас називају припадницима српског народа!”, закључује се на крају саопштења.