Српска листа: Силоватељ дочекао Јеремића – Народна странка: Цветковић није наш члан, Српска листа спинује!

Српска листа

После саопштења Српске листе у коме представници ове листе осуђују долазак председника Народне Странке Вука Јеремића на Косово и Метохију где га је дочекао Ненад Цветковић Чичко у, како се наводи, албанском ресторан у Гњилану, огласила се и Јеремићева странака саопштењем. Оба саопштења преносимо у целости:

После саопштења Српске листе у коме представници ове листе осуђују долазак председника Народне Странке Вука Јеремића на Косово и Метохију где га је дочекао Ненад Цветковић Чичко у, како се наводи, албанском ресторан у Гњилану, огласила се и Јеремићева странака саопштењем. Оба саопштења преносимо у целости:

Српска листа: Јеремић на КиМ – у пронашао себи правог представника Савеза за силовање и вешање

Након недавног „бала вампира“, када су у Приштини гостили Била Клинтона и Мадлен Олбрајт, данас су Албанци црвени тепих прострли за најдражег госта – Вука Јеремића, у знак захвалности за легализацију независности Косова.

Како би брука била већа, а у складу са правилом да се сличан сличном радује, Вука Јеремића и његову свиту дочекао је Ненад Цветковић Чичко, познат као нечовек који је због силовања провео три године у затвору. Цветковић је 2011. и 2016. године пријављен полицији због сексуалног узнемиравања. А Срби из Гњилана се сећају да је Јеремићев домаћин  2012. године цинкарио Србе албанској обавештајној служби, која је пет српских полицајаца због његове пријаве лишила слободе.

Очигледно да је Вук Јеремић на КиМ нашао себи правог представника Савеза за силовање и вешање, али је исто тако јасно показао ко је и шта је, заседавши са својим су Гњаборцима у албанском ресторану „Бујана“ у Гњилану.  

У тренутку док Приштина српским званичницима, чак и српским спортским колективима забрањује улазак на Космет, Албанци Вуку Јеремићу простиру црвен тепих и госте га у албанским ресторанима. 

Такође, док председника Вучића албански медији најгоре вређају, о Вуку Јеремићу имају само речи хвале. Сваком честитом Србину на Космету ово је јасна порука ко је какав и ко за чије интересе ради.

Народна странка: Ненад Цветковић није наш члан. У питању је класичан спин Српске листе

Поводом саопштења  Срске листе у у коме  су између осталог објављене лажне вести да су Албанци и извесни Ненад Цветковић доцекали председника Народне странке Вука Јеремића , Одбор Народне странке за Косово и Метохију издаје следеће саопштење :

-Са поносом вас обавештавамо да је Вук Јеремић дошао у посету Српском народу на Косову и Метохији ,да подржи онај део народа који је не мисли исто као Српска листа и који се противи разграничењу које месецима заговара владајућа коалиција у Београду.

 На састанку Покрајинског одбора Народне странке, Јеремић је још једном потврдио да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије и да ће увек бити са својим народом на Косову и Метохији.
Наводи како је Ненад Цветковић дочекао Вука Јеремића су још један спин и прљави потез Српске листе ,којима се они служе како би се и даље одржали на власти.

Ненад Цветковић никада није био ,нити ће бити члан Народне странке, а чији је члан и са ким сарађује закључићете из слика које смо послали уз текст.

Ненад Цветковиц је бивши члан Самосталне либералне странке, који је прелетео у Српску листу заједно са Далибором Јевтићем , министром за повратак у Тачијевој влади у тренутку када је на чело Канцеларије за КиМ дошао Марко Ђурић.

 Српски народ на Косову и Метохији није заборавио дружења уз јагњећа и прасећа печења, тако да им овог пута кукавичје јаје у виду Ненада Цветковића није прошло!