Srpska lista: Silovatelj dočekao Jeremića – Narodna stranka: Cvetković nije naš član, Srpska lista spinuje!

Posle saopštenja Srpske liste u kome predstavnici ove liste osuđuju dolazak predsednika Narodne Stranke Vuka Jeremića na Kosovo i Metohiju gde ga je dočekao Nenad Cvetković Čičko u, kako se navodi, albanskom restoran u Gnjilanu, oglasila se i Jeremićeva stranaka saopštenjem. Oba saopštenja prenosimo u celosti:

Srpska lista: Jeremić na KiM – u pronašao sebi pravog predstavnika Saveza za silovanje i vešanje

Nakon nedavnog „bala vampira“, kada su u Prištini gostili Bila Klintona i Madlen Olbrajt, danas su Albanci crveni tepih prostrli za najdražeg gosta – Vuka Jeremića, u znak zahvalnosti za legalizaciju nezavisnosti Kosova.

Kako bi bruka bila veća, a u skladu sa pravilom da se sličan sličnom raduje, Vuka Jeremića i njegovu svitu dočekao je Nenad Cvetković Čičko, poznat kao nečovek koji je zbog silovanja proveo tri godine u zatvoru. Cvetković je 2011. i 2016. godine prijavljen policiji zbog seksualnog uznemiravanja. A Srbi iz Gnjilana se sećaju da je Jeremićev domaćin  2012. godine cinkario Srbe albanskoj obaveštajnoj službi, koja je pet srpskih policajaca zbog njegove prijave lišila slobode.

Očigledno da je Vuk Jeremić na KiM našao sebi pravog predstavnika Saveza za silovanje i vešanje, ali je isto tako jasno pokazao ko je i šta je, zasedavši sa svojim su Gnjaborcima u albanskom restoranu „Bujana“ u Gnjilanu.  

U trenutku dok Priština srpskim zvaničnicima, čak i srpskim sportskim kolektivima zabranjuje ulazak na Kosmet, Albanci Vuku Jeremiću prostiru crven tepih i goste ga u albanskim restoranima. 

Takođe, dok predsednika Vučića albanski mediji najgore vređaju, o Vuku Jeremiću imaju samo reči hvale. Svakom čestitom Srbinu na Kosmetu ovo je jasna poruka ko je kakav i ko za čije interese radi.

Narodna stranka: Nenad Cvetković nije naš član. U pitanju je klasičan spin Srpske liste

Povodom saopštenja  Srske liste u u kome  su između ostalog objavljene lažne vesti da su Albanci i izvesni Nenad Cvetković docekali predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića , Odbor Narodne stranke za Kosovo i Metohiju izdaje sledeće saopštenje :

-Sa ponosom vas obaveštavamo da je Vuk Jeremić došao u posetu Srpskom narodu na Kosovu i Metohiji ,da podrži onaj deo naroda koji je ne misli isto kao Srpska lista i koji se protivi razgraničenju koje mesecima zagovara vladajuća koalicija u Beogradu.

 Na sastanku Pokrajinskog odbora Narodne stranke, Jeremić je još jednom potvrdio da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije i da će uvek biti sa svojim narodom na Kosovu i Metohiji.
Navodi kako je Nenad Cvetković dočekao Vuka Jeremića su još jedan spin i prljavi potez Srpske liste ,kojima se oni služe kako bi se i dalje održali na vlasti.

Nenad Cvetković nikada nije bio ,niti će biti član Narodne stranke, a čiji je član i sa kim sarađuje zaključićete iz slika koje smo poslali uz tekst.

Nenad Cvetkovic je bivši član Samostalne liberalne stranke, koji je preleteo u Srpsku listu zajedno sa Daliborom Jevtićem , ministrom za povratak u Tačijevoj vladi u trenutku kada je na čelo Kancelarije za KiM došao Marko Đurić.

 Srpski narod na Kosovu i Metohiji nije zaboravio druženja uz jagnjeća i praseća pečenja, tako da im ovog puta kukavičje jaje u vidu Nenada Cvetkovića nije prošlo!