Договор кућу гради: Радници Поште у Грачаници сакупили новац и реновирали шалтер салу

Двадесетак радника Шалтер сале Поште у Грачаници, заједно са управницом Снежаном Ћосић, самоиницијативно се организовало, прикуполо новац и преуредило место у коме раде.

Пошта у Грачаници, фото: И.М. – ГтрачаницаОнлајн

Зграда поште у Грачаници подигнута је пре више од десет година, радници Поште нису се мирили са чињеницом да простор у коме раде и  кроз који свакодневно прође до хиљаду странака, изгледа дотрајало.  Одлучили су да неколико месеци издвајају значајна новчана средства од својих личних примања како би прикиупили новац који је потребан за уређење најпрометнијег дела Поште.

Радник Шалтер сале, Зоран Симоновић, фото: И.М. ГрачаницаОнлајн

– Шалтер сала је огледало наше фирме и због тога смо, у договору са управницом Снежаном Ћосић, одлучили да ствар преузмемо у своје руке. Сакупили смо новац и уложили у кречање, нававку модерних застора, а простор смо оплеменили садницама биљака тако да је сада много пријатније и за око и за рад, рекао је за наш портал радник Шалтер сале поште у Грачаници Зоран Симоновић.

Фото: И.М. ГрачаницаОнлајн

Умивена и дотерана Шалтер сала грачаничке поште одмах је запала за око корисника услуга, који су похвалили иницијативу радника Шалтер сале, поштара и управнице Снежане Ћосић.

-На скали од 1 до 5  стара Шалтер сала била је на нултом подеоку,  а сада је од 1 до 5 оцена шест и можемо да станемо раме уз раме са осталим Поштама у ужој Србији , рекао је Симоновић. Он је  додао да тамо где има домаћина ту има и куће и кућишта, те да није узалуд наш народ рекао да договор кућу гради.

Фото: И. М. ГрачаницаОнлајн

Како су нагласили у Пошти у Грачаници радници се неће зауставити само на овој акцији, већ у блиској будућности планирају куповину бојлера, реновирања мокрих човора и осталог канцеларијског простора.

И.Миљковић